4 ting du bør købe til din tøjbutik

Hvis du skal åbne en tøjbutik, har du brug for en del forskellige ting. Har du mistet overblikket, og er du i tvivl, om du har fået købt det hele? Her kan du få et overblik over nogle af de ting, som du altid bør købe til din tøjbutik.

Hylder og tøjstativer

Måden du viser tøjet, du sælger, frem på afhænger af butikkens tema og naturligvis også dine præferencer. Uanset hvordan du vælger at gøre det, har du højst sandsynligt brug for både flere hylder og tøjstativer.

Bøjler

Det er ikke muligt at have for mange bøjler, så køb en masse af dem. Der findes et væld af forskellige typer bøjler, hvorfor du bør tænke godt og grundigt over, hvilken type der passer bedst ind i din tøjbutik.

Spejle

Spejle er afgørende for enhver tøjbutik. En god idé er at placere flere spejle i fuld længde tæt på dine prøverum. Der skal naturligvis også være spejle i selve prøverummene. Hvis du sælger diverse accessories, kan du ydermere placere flere mindre spejle i nærheden af disse.

Mannequiner

I en tøjbutik er der selvfølgelig også brug for flere mannequiner. Tøj bliver bare præsenteret meget bedre på en mannequin i forhold til blot at blive hængt op på en bøjle eller lagt på en hylde. Det er en fordel at placere i hvert fald et par stykker af dem i butikken. De er også nyttige at bruge i dit butiksvindue til at lave en attraktiv vinduesudstilling.