Derfor bør du vælge dørkplader og cortenstål plader

Står du overfor et byggeri eller en renovering, hvor der skal laves en forbedring eller en optimering i skridsikkerheden? Eller står du overfor en mindre renovering eller rokade af et udeareal og kunne bruge noget inspiration til nogle anderledes facetter? Om det er det ene eller det andet, kan det være en inspiration at læse med her.

Optimér skridsikkerheden

Det er en forfærdelig overraskelse, der møder én, hvis man falder, og ofte kan det forårsage en masse grimme skrammer og smerter. Det kan ske på selv de mest våde og beskidte overflade og disse overflader kan forekomme ved alt lige fra trapper, arbejdsområder, gangbroer eller i en trailer.

For at undgå at falde kan det være en fordel at lægge en dørkplade på området for at gøre det mere skridsikket at gå. Det mindsker risikoen for eventuelle uheld fremover. Tilhørende har en dørkplade den smarte fordel, at det er en plade, som er super holdbar og kan tåle vand, fugt og snavs. Og sidst men ikke mindst er en dørkplade super nem at gøre rent, så den nemt og uden problemer kan fremstå pæn og ordentlig.

Skab nye facetter i et udeareal

Måske ønsker du et rustik look? Eller måske noget inspiration? Med cortenstål plader er der mange muligheder for at skabe et flot udeareal til enten et hyggeligt launch-område eller et flot blomsterbed. Cortenstål plader kan også bruges til at lave et flot og rustikt hegn eller bruges som ydersiden på en garage eller et skur. Med cortenstål plader er mulighederne mange, og man kan med fordel vælge disse plader, hvis man ønsker et udeareal, som adskiller sig fra andre materialer såsom jern og træ.

Derudover er der den fordel ved cortenstål plader, at de har en længere levetid end almindelige stålplader. Det kan være en fordel for den fremtidige vedligeholdelse af cortenstål pladerne.