Har du opdaget et problem eller usikkerhed i trafikken

Vi færdes hver dag i trafikken, både på cykel, på gåben og i bil og derfor er det vigtigt at trafikken er sikker at færdes i. Her er færdselstavler essentielle da de har mange funktioner i trafikken og der findes en jungle af forskellige versioner.

Identificér hvilket problem du står overfor

Alt afhængig af hvilket problem du står overfor, det kan være du er i gang med en rekonstruktion, det kan være du opdager en færdselstavle der er utydelig eller det kan være at trafikken ikke fungerer og der skal bruges færdselstavler til at ændre strømningen.

Hvis du står og skal lave en rekonstruktion, kan du få brug afspærringsmateriale og færdselstavler der signalerer at der er en ombygning i gang, så de trafikanterne er opmærksomme på dette og derfor sænker farten i forbifarten. Det kan også være du ønsker at optimere sikkerheden på din arbejdsplads og ønsker specifikke færdselstavler til netop dette formål.

Er du i tvivl om hvilken færdselstavle, så hør en ekspert

I forhold til færdselstavler, findes der alt fra advarselstavler, vigepligtstavler, forbudstavler, påbudstavler, oplysningstavler til undertavler, afmærkningstavler og vejvisningstavler. Der er altså rigtig mange at vælge i mellem og for at du sikrer dig at du vælger den til netop det formål du har brug for, er det vigtigt at overveje hvad færdselstavlen skal signalere. Færdselstavler er netop uhyre vigtige for at trafikken kører sikkert og som smurt, så er der et problem i trafikken kan det som oftest løses ved den rigtige færdselstavle. Et godt råd ville være, at høre en ekspert om det formål du har brug for en færdselstavle til at løse, og hvilken type færdselstavle som eksperten mener, kunne være den perfekte til at løse netop dette problem. Vejskiltene skal selvfølgelig efterleve de krav der er stillet til færdselstavler i Danmark og være godkendt med de rigtige certificeringer.