Sådan indretter du den praktiske og hyggelige have

Hvis du er ude efter at haven både er praktisk indrettet, men samtidig hyggelig at befinde sig i, så er du kommet til det rette sted. Her får du nemlig inspiration til, hvordan du opnår netop det, som du kan benytte dig af, eller lade agere springbræt til dine egne kreative ideer!

Terrassemarkise

De fleste har parasoller liggende i haveskuret eller stående, helt solskoldede på terrassen, til at afskærme for solens stråler om sommeren. Alternativet hertil, i de varme sommermåneder, er at anskaffe sig en terrassemarkise. Her vil du få mulighed for at afskærme for vind og vejr – ja endda enkelte regnbyger – og desuden skabes der under markisen en helt særlig stemning, som ikke kan sammenlignes med noget. Med en Markilux 6000, en speciel terrassemarkise, får du alt det og mere til i praktikalitet og hyggelig stemning!

Gangarealer blandt bede

Mange har i deres haver forskellige afarter af bede. Er du også en af dem? Så kan det være du bør overveje at lave gangarealer imellem dem. Det indebærer lægning af eksempelvis fliser, brosten eller andet, således at det er tydeligt at se, hvor man kan og må gå, for ikke at træde på nyplantede blomster eller spirende urter. Det praktiske aspekt heri er nemt at se, og med nøje udvalgte fliser, brosten eller andet materiale i hyggelige mønstre eller sirlige snørkler, kommer havens stemning helt sikkert også til udtryk.

Solcelle-belysning

Haven er oplagt at besøge om dagen, når solens stråler bager varmt og det næsten i forvejen er ulideligt at være inde. For nogle er det dog også attraktivt at komme ud om aften. Hvis det blandt andet er dig, kan det være at solcelle-belysning er vejen frem, for hyggelige aftenener under markisen. Her lader lamperne op i løbet af dagen, så du ikke skal tilkoble strøm, og når mørket sænkes vil de tændes.