Spejle med lys – en fantastisk opfindelse!

Spejle er generelt en super fed opfindelse, som giver os mulighed for at spejle os og dermed se os selv – vi kan for eksempel tjekke, at håret stadig sidder som det skal, eller at makeuppen sidder lige i skabet! Der er som tiden er gået lavet ekstremt mange varianter og modeller og mulighederne er mange! Skal du vælge spejl og er i tvivl om, hvad der passer bedst til dig. Så læs endelig videre!

Nyt spejl – med eller uden lys?

Skal du have nyt spejl? Der er rigtig mange muligheder og du kan med sikkerhed finde lige netop det spejl, der passer bedst til dig!

Først skal du gøre dig nogle overvejelser omkring, hvad spejlet primært skal bruges til, men også hvilket rum den skal være i. Skal den bruges primært som lille makeupspejl, så er det vildt rart med lys i spejlet, der kan erstatte det naturlige lys, så du derved ikke er tvunget til at placere spejlet foran vinduet.

Spejle med lys kan med fordel også købes, hvis du har en interesse for at lave YouTube videoer, tiktoks eller at tage smukke instagram billeder! Her gør lyset fra spejlet nemlig rigtig meget og man kan danne det smukkeste lys.

Former for spejle med lys

Hvis du har besluttet dig for at købe et spejl med lys er der fortsat mange muligheder! Skal lyset være bagpå eller foran på spejlet? Det gør nemlig en kæmpe forskel:

Vælger du et spejl med baggrundslys, så bliver dit resultat, at lyset fra spejlet er blødt og rart at se på. Det kan for eksempel bruges i entreen. Vælger du derimod et spejl med lys foran, så er resultatet et andet – i så fald får du nemlig et lys, der er klart og måske skarpt, hvilket er ideelt til barberingen eller makeuppen.

Shop her! – få kigget på mulighederne, de er mange!