Vil du starte din egen restaurant?

Hvis du står med en drøm ulmende i maven om at starte en restaurant, så er der nogle ting, som kan være gavnlige at vide på forhånd. Det er alt lige fra, hvor du vælger at din restaurant skal ligge, til hvordan du finder inventar på Gastrobutikken og sørger for, at du har alt, hvad du skal bruge!

Lokation

Når du ønsker at åbne en restaurant, er det først og fremmest naturligvis vigtigt, at du overhovedet har et sted, hvor du kan slå dørene op og byde folk velkommen. Alternativt skal du gå i retning af cateirng eller en madvogn, men det er ikke helt det samme. En restaurant kræver som udgangspunkt en lokation – en bygning eller et lokale, hvor der er mulighed for at indrette et køkken og spisepladser. Der er forskellige muligheder til dette. Eventuelt kan du afsøge områder hvor der er tæt befolket, som eksempelvis gågader og shopping centre, eller du kan forsøge at placere restauranten nær noget scenisk, som folk er vilde efter at besøge.

Inventar

Det er desuden også afgørende at du har styr på alt det inventar, som skal bruges, og det er bestemt ikke så lidt endda. På Gastrobutikken kan du finde et stort udvalg af netop det køkkenrelaterede inventar, som er vigtigt for at en restaurant kan løbe rundt. Det er både glas og service, men også al udstyr til køkkenet og madlavningen. Gastrobutikken er sat overskueligt op således at alle varerne er inddelt efter kategorier. Derved kan du nemt og hurtigt afsøge lige netop de ting, du har brug for!

Ansatte

Ingen restaurant uden ansatte er en hovedregel, de fleste har måttet indse hurtigt. Du kan være nok så god kok eller virksomhedsminded, men uden hjælp kommer du ikke langt. Der er brug for kokke, tjenere, opvaskere og lignende, for at få restauranten til at køre rundt!