Gode råd til valg af entreprenør

Skal du snart i gang med et byggeprojekt, har du brug for hjælp fra en entreprenør. I og med at der findes så mange firmaer, som du kan vælge mellem, kan det føles svært og uoverskueligt at finde den rette entreprenør. Her finder du gode råd til valg af entreprenør.

Sådan vælger du en entreprenør

Når du skal vælge en entreprenør til dit byggeprojekt, er der flere forskellige ting, som du kan give dig i kast med. Du kan blandt andet gøre brug af nedenstående gode råd:

  • Tag en snak med flere forskellige entreprenører – Det er altid en god idé at tage en snak med flere forskellige entreprenører. Herved kan du finde ud af, hvordan de kan hjælpe dig. Samtidigt kan du få en fornemmelse for, hvilken entreprenør der passer bedst til dig.
  • Indhent mere end blot et enkelt tilbud – Ligesom at du skal snakke med flere entreprenører, bør du også indhente flere tilbud. Det er en god idé at indhente minimum tre tilbud, så du kan sammenligne dem. Får du flere tilbud, kan du se, om der er en stor forskel på dem. Er der det, er det værd at undersøge, hvorfor der er så stor en forskel.
  • Spørg bekendte til råds – Hvis du har bekendte, der for nyligt har været i gang med et byggeri, kan du spørge dem til råds i forhold til valg af en entreprenør. Det kan være, at de har været meget glade for deres entreprenør og derfor anbefaler dette firma til dig.